Osman Çakmak: ‘Bizi diğer takımla kıyaslamayın’

Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Osman Çakmak, İngiltere'yi 2-1 yendikleri maçın ardından konuştu.

Osman Çakmak: ‘Bizi diğer takımla kıyaslamayın’
Ampute Milli Takımı kaptanı Osman Çakmak, İngiltere'yi 2-1 yenip Avrupa Şampiyonu oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın son anlarında attığı golle Millilere şampiyonluğu getiren kaptan Çakmak, “Bir şeyi ne kadar isterseniz Allah size yardımcı olur ya. Kupa için çok kişiye söz verdim.  İlk golüm bu. ” dedi.

A Milli Futbol Takımı ile kıyaslanmak istemediklerini dile getiren Çakmak, “Sabah çıkarken hocam ‘İngilizler hiç yenilmemiş' dedi. ‘Tamam da hocam, daha Türklerle oynamadılar ki' ded,im. Bizi diğer milli takımla kıyaslamayın. Ben Emre Belözoğlu aşığıyım. O 5 giyiyor diye ben de giyiyorum” ifadelerini kullandı.

TEKMEYE KAFA SOKTUK

Turnuvada hiç golüm yoktu. Cenab'ı Allah kariyerinin sonunda ay yıldızlı formayla kaptanlık pazu bandıyla şampiyonluk golünü de sen getir dedi. Aslanlar gibi 13 kardeşim beraber mücadele ettik. Tekmeye kafa soktuk.

ERDOĞAN'A CANIMI VERİRİM


Cumhurbaşkanıma da sesleniyorum. Dünyada ampüete futbol Türkiye'den sorulacak. Kalecimize sordum Allah'tan neyi çok istiyorsun dedim. Recep Tayyip Erdoğan'la el sıkışmak dedi. Cumhurbaşkanımıza ben canımını feda ederim seni onun yanına götüreceğim söz dedim