Kardemir Karabükspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları

Kırmızımavili ekip, Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti Avustralyalı teknik direktör Tony Popovic, takımıyla ilk idmanına çıktı

Kardemir Karabükspor, Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde bugün resmi sözleşme imzalayarak takımın başına geçen Avustralyalı teknik direktör Tony Popovic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından istasyon ve pas çalışması yaptı. Yaklaşık 2 saat süren idman, yarı sahada çift kale maç ile son buldu.

Sakatlığı bulunan Serdar Deliktaş ve Yevgen Seleznov takımdan ayrı çalıştı. Ülkelerinin milli takımlarına çağrılan İzlandalı Olafur Skulason ve Rumen Gheorghe Teodor Grozav ise idmanda yer almadı.

İlk idmanına çıkan Popovic'in futbolcuları motive etmeye çalıştığı gözlendi.

- "Mutlak galip gelmek istiyoruz"

Futbol şube sorumlusu Tolga Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik direktör değişikliklerinin genelde takımlara olumlu yansıdığını söyledi.

''Kısa süreli değil de uzun süreli bir başarı istiyoruz." diyen Gül, sözlerini şöyle tamamladı:

"İnşallah her şey istediğimiz gibi olur. Bugün yeni bir başlangıç. İnşallah işin sonu iyi olur. Tabii futbolda inişler ve çıkışlar var. Her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Sahamızda oynayacağımız Kayserispor maçı neredeyse olmazsa olmaza döndü. Mutlak galip gelmek istiyoruz. Taraftarlarımızında desteğiyle uzun zamandır alamadığımız punlara ulaşırız.''

Kaynak: AA