İstanbulsporlu Bilge Tarhan Anıldı

İstanbulspor'un sembol isimleri arasında yer alan Bilge Tarhan için ölümünün birinci yılı nedeniyle anma töreni düzenlendi.

TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'un efsane isimlerinden Bilge Tarhan, vefatının ilk yılında Akatlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle anıldı.

İstanbulspor formasını 12 sezon giyen Tarhan'ın anıldığı törene sarı-siyahlı kulübün idarecileri, birlikte futbol oynadığı takım arkadaşları, ailesi ve Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil katıldı.

Törende Bilge Tarhan'ın hayatının anlatıldığı bir barkovizyon gösterisi düzenlendi.

Bir dönem İstanbulspor'da yöneticilik yapan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, "Mekanı cennet olsun. Biz çocukken hepsi bizim için efsaneydi. İstanbulspor'un büyüklüğü bu efsaneler sayesindedir. Bilge Tarhan gibi oyunculara çok şey borçluyuz. Başka hesapların peşinde olmadan sarı-siyah aşkıyla mücadele eden bir oyuncuydu. Mekanı cennet olsun." diye konuştu.

Gecede bir konuşma yapan İstanbulspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sebahattin Sarıalioğlu ise Tarhan'ın Türk futbolunun yetiştirdiği çok önemli bir futbolcu olduğunu söyledi.

Kaynak: AA