Futbol Açıklaması

Bozkır Gençlerbirliği 6 Akşehir Gençlik 1.

Konya 1. Amatör Kümede mücadele eden Bozkır Gençlerbirliği spor Akşehir Gençlik'i 6-1 mağlup etti.

Bozkır Stadyumunda oynanan maç öncesi, Bozkır Gençlerbirliği spor kulübü vefat eden malzemecisi Ahmet Güven'i unutmayarak maç öncesi pankart açtı.

Maçta rakibine göre üstün bir futbol sergileyen Bozkır Gençlerbirliği spor, maçtan 6-1'lik skorla galip ayrıldı.

Bozkır Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Bozkurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın sezonun ilk maçına bugün çıktığını ancak bu sezona hüzünlü bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Çok sevdiğikleri kardeşlerini kaybettiklerini ifade eden Bozkurt, "Gençlerbirliğinin değerli ve unutulmayacak bir ismi her zaman ve her yerde yanımızda olacak. Bugün onun anısını yad ederek çıktığımız bu maçta çok sevdiği Bozkır Gençlerbirliği rakip takımı onun için 6-1 gibi bir farkla mağlup etti. Takımımız bu sezon Ahmet Güven için gurupta kupayı alarak ligin birincisi olacak." diye konuştu.

Müsabaka sonrasında maçta görev alan orta hakem Ahmet Sezer, yan hakemler Mehmet Ali Gükara ve Mehmet Büyükyılmaz, Gözlemci Mustafa Demirtaş ve takım taraftarları cenaze evinde aileyi ziyaret ederek, Konya Amatör Spor Klüpleri Federasyonu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Konya Şubesi adına başsağlığı diledi.

Kaynak: AA