3X3 Sokak Basketbolu Turnuvasında Şampiyon Çamaşırcılar Oldu

Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi’nin düzenlediği 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası, nefesleri kesti. Kıran kırana yapılan maçlarda şampiyonluğa çamaşırcılar takımı ulaştı.

Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi tarafından her yıl düzenlenen 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası, nefesleri kesen maçlara sahne oldu. Fındıkzade Çukurbostan Parkındaki sahada yapılan maçlar, kıran kırana geçti. Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Küçükler kategorilerinde düzenlenen turnuvada, takımlar şampiyon olmak için kıyasıya bir mücadele içine girdi. 10 dakikalık sürelerle oynanan maçlarda 21 sayıyı daha erken bulan takım üst tura çıktı.

Çok sayıda basketbolcunun katıldığı turnuvaya basket severler de ilgi gösterdi. Saha kenarındaki tribünleri dolduran vatandaşlar, maçları heyecanla takip etti. 2 gün süren turnuvanın birinci gününde, birinci ve ikinci tur maçları oynanırken, ikinci gününde ise çeyrek final, yarı final ve final maçları oynandı. 464 sporcudan oluşan 116 takımın mücadele ettiği ve oldukça çekişmeli geçen maçlarda, büyükler kategorisinde rakiplerini tek tek elemeyi başaran Çamaşırcılar Takımı şampiyon oldu. Çamaşırcılar Takımı, turnuva boyunca oynadığı maçlarda göz doldururken, basket severlerin de büyük beğenisini topladı. Finalde Çamaşırcılara elenen The Kobe Takımı ikinci olurken üçüncülüğü Golden Horn Warriors takımı elde etti.

Gençler kategorisinde Master Hoopers birinci, Osmanlı Evlatları ikinci, Hi Guys Bro ise üçüncü oldu. Küçükler kategorisinde ise Vardar birinci, İdeas ikinci, Best Baller takımı üçüncü olurken, Yıldızlar kategorisinde Anadolu Rüzgarları birinci, Sivas ikinci ve Fearless takımı ise üçüncü oldu.

Kaynak: İHA