Kaymakam Dündar'dan Futbolculara Moral

Van’ın Çaldıran İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, Van 1. Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden ve ilk maçında DSİ Spor’a 2-0 yenilen Çaldıranspor futbolcularına moral verdi.

Van 1. Amatör Futbol Ligi’nde bugün oynanan Çaldıranspor ve DSİ Spor karşılaşmasını tribünde izleyen Kaymakam Dündar, maç sonunda 2-0 yenilen Çaldıranspor futbolcularına moral verdi. Maç sonrası futbolcularla konuşan Dündar, “Sezonun ilk maçını oynadınız. Moralinizi bozmayınız. İnşallah ileriki maçlardaki başarıyı yakalayacaksınız” dedi.

Belediye ve Kaymakamlık olarak geçen sezon olduğu gibi bu sezonda maddi ve manevi desteklerini sunacaklarını ifade eden Dündar, “Sizler yeter ki azimle mücadele edin. Spor karşılaşmaları barıştır, kardeşliktir. Takım oyunu içinde birlik ve beraberliği yakalayabilmektir. Her başarının arkasında emek vardır ve yapılacak emeklerin sonunda ancak başarıya ulaşılır. Yeni sezonda bu başarıya ulaşmanızın temennisinde bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

Çaldıran Spor Kulübü Başkanı Erhan Avcı ise sezonun ilk maçındaki kendilerini yalnız bırakmadıkları için Kaymakam Dündar’a teşekkür ederek, “Kaymakamımız geçen yıl maddi ve manevi desteklerini kulübümüzden esirgemediler. Ayakkabısından formasına kadar istediğimiz tasarımda ihtiyaçlarımızı karşıladılar. Bizlerde Çaldıranspor olarak başarıya ulaşmak adına elimizden gelebilecek her türlü fedakarlığı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kaymakam Dündar’a Çaldıranspor Kulübü adına şükran plaketi ve Çaldıranspor yazılı hediye edildi.

Kaynak: İHA