Ezinespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Çanakkale Süper Amatör Lig'de mücadele eden Ezinespor, yeni transferlerini ve kadrosunu tanıttığı basın toplantısıyla 2017-2018 sezonuna merhaba dedi.

Ezine Stadyumu'nda gerçekleşen basın toplantısına, Başkan Mehmet Akyün, teknik direktör Fadıl Kurt ve yöneticiler ile futbolcular katıldı.

Kulüp Başkanı Mehmet Akyün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güzel bir sezon geçirme amacında olduklarını söyledi.

Sezona Kepezspor müsabakasıyla merhaba diyeceklerini ifade eden Akyün, şöyle konuştu:

"Bizim için çok önemli olan en büyük gücümüz 12. oyuncumuz Ezinespor taraftarımızı da maça davet ediyoruz. Bu sene yeni transferlerimiz var. Hedefimiz her yıl olduğu gibi şampiyonluk. Altyapıdan da A takıma oyuncularımızı kazandırdık. Kulüp olarak alt yapıya çok önem veriyoruz. Yönetim olarak isteğimiz Ezinespor taraftarının ve ailelerimizin de bu çocuklarımıza gençlerimize sahip çıkmaları. Alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Ligde her gurupta mücadele etmeyi düşünüyoruz. Tüm guruplarda da şampiyonluğu hedefliyoruz. İnşallah her yıl olduğu gibi bu senede A takımımızla şampiyonluğu hedefliyoruz. Yine tekrar ediyorum bu şampiyonluk yolunda bizim için en önemli güç taraftarımızdır. Başta Belediye Başkanımız Haluk Babaoğlu’na, iş adamlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, esnaflarımıza desteklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Tüm taraftarlarımızı ve sporseverleri de Pazar günü oynayacağımız Kepezspor müsabakasına davet ediyoruz."

Teknik sorumlu Fadıl Kurt ise, başarılı bir sezon geçirip ligde üst seviyelerde bulunmak istediklerini kaydetti.

Toplantıdan sonra Ezinespor, hafta sonu oynanacak ligin ilk maçında kendi evinde konuk edeceği Kepezspor müsabakası öncesi antrenman yaptı.

Kaynak: AA