A Milli Takım'ı Finlandiya'da Yalnızca Bir Taraftar Karşıladı

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’nda 9 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Finlandiya ile oynayacağı maç için Turku’ya geldi. Ay-yıldızlı takımı havalimanında yalnızca bir Türk taraftar karşılamaya geldi.

Dün Eskişehir’de İzlanda’ya 3-0 kaybederek 2018 FIFA Dünya Kupası’na katılma ümitlerini kaybeden A Milli Takım, Finlandiya ile oynayacağı I Grubu son maçı için Turku’ya geldi. Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı’ndan özel uçakla kente gelen ay-yıldızlılar, 9 Ekim Pazartesi günü TSİ 21.45’de Veritas Stadyumu’nda Finlandiya ile karşılaşacak.

4 isim kafilede yer almadı

Rusya’da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası’na katılma şansı kalmayan A Milli Takım’da Arda Turan, Burak Yılmaz ve Nuri Şahin sakatlıkları nedeniyle, Caner Erkin ise Finlandiya maçında sarı kart cezalısı olmasından dolayı kadroda yer almadı.

Finlandiya maçı öncesi A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir futbolcu, yarın TSİ 18.30’da maçın oynanacağı Veritas Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecek. Milliler, Finlandiya maçının son provasını ise TSİ 19.00’da aynı statta yapacak.

Ay-yıldızlılar, Finlandiya maçının hemen ardından İstanbul’a dönecek.

Kaynak: İHA