Milli Takım Nerede Bando Es-Es Orada

Eskişehir'de çeşitli meslek gruplarından 40 Eskişehirspor taraftarınca oluşturulan Bando EsEs, siyahkırmızılı ekibin yanı sıra A Milli Futbol Takımı'nın yaptığı maçlarda tribünleri coşturuyor Geçen yıl Fransa'da düzenlenen EURO 2016'nın yanı sıra Konya ve Eskişehir'deki maçlarda milli takımı tribünden destekleyen Bando EsEs, ayyıldızlılar için 'Biz bitti demeden bitmez' adlı özel beste de yaptı Bando EsEs'in şefi Ulusoy: 'Buradaki taraftar desteğini herkes gördü. Bugün yapacağımız İzlanda maçında da ateşli taraftarımızla milli takıma destek vereceğiz. Eskişehir'in dışında milli takımın da simgesi olduk'

DENİZ AÇIK - Eskişehir'de 2006'da çeşitli meslek gruplarından 40 Eskişehirspor taraftarınca oluşturulan Bando Es-Es, siyah-kırmızılı ekibin yanı sıra A Milli Futbol Takımı'nın yaptığı maçlarda tribünleri coşturuyor.

Eskişehirspor'un iç saha ve deplasmanda yaptığı maçlarda futbolseverleri coşturan Bando Es-Es, geçen yıl Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) milli takıma tribünden destek verdi.

Ay-yıldızlılar için "Biz bitti demeden bitmez" adlı özel beste yapan Bando Es-Es, millilerin Konya ve Eskişehir'de yaptığı maçlarda da desteğini sürdürdü.

Bando Es-Es, A Milli Takım'ın bugün Eskişehir'de 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda İzlanda ile yapacağı müsabakada da tribündeki yerini alıp, ay-yıldızlılara destek verecek.

- "Milli takımın da simgesi olduk"

Bando Es-Es'in şefi Ali Ulusoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uğur Kürkçüoğlu ile Temmuz 2006'da bandoyu kurduklarını belirterek, o günden bu yana 40 kişilik bir ekibe ulaştıklarını kaydetti.

Bando Es-Es'in çeşitli meslek gruplarında çalışan kişilerden oluştuğunu aktaran Ulusoy, şöyle konuştu:

"Bando Es-Es, Eskişehir ve Eskişehirspor ile özdeşleşti. Geçen yıl Türkiye Futbol Federasyonunun davetlisi olarak EURO 2016'da milli takımımızı destekledik. Konya ve Eskişehir'deki milli maçlarda bando olarak tribündeki yerimizi aldık. Buradaki taraftar desteğini herkes gördü. Bugün yapacağımız İzlanda maçında da ateşli taraftarımızla milli takıma destek vereceğiz. Biz de İzlanda maçı için hazırlıklarımızı tamamladık. İzlanda maçının ardından Finlandiya'daki karşılaşma için de yurt dışına gitmek isteriz. Biz orada da milli takımımızı destekleriz. Eskişehir'in dışında milli takımın da simgesi olduk."

Kaynak: AA