Arkas Spor Basın Sözcüsü Özden Açıklaması

'İnegöl Belediyespor deplasmanını kayıpsız geçmek ve zirve yarışını sürdürmek istiyoruz'.

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden Arkas Spor'un basın sözcüsü Uğur Özden, hafta sonu deplasmanda oynayacakları İnegöl Belediyespor karşılaşmasını kayıpsız geçmek istediklerini bildirdi.

Arkas Spor, ligin 4. haftasında 8 Ekim Pazar günü deplasmanda İnegöl Belediyespor'un konuğu olacak. 3 maçta elde ettiği 2 galibiyetle 6. sırada yer alan Bursa temsilcisi ile İnegöl Spor Salonu'nda saat 15.30'da karşılaşacak olan mavi-beyazlılar, haftayı galibiyetle kapatmaya çalışacak.

Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Arkas Spor ise 2. hafta karşılaşmasında Karşıyaka'nın rakibi olacak. İzmir Atatürk Vestel Venüs Spor Kompleksi'ndeki müsabaka saat 16.00'da başlayacak.

Kulüpten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen basın sözcüsü Uğur Özden, pazar günü iki kulvarda da galibiyet hedeflediklerini belirtti.

İnegöl Belediyespor'un da kendileri gibi iki galibiyetinin bulunduğuna dikkati çeken Özden, "İnegöl Belediyespor deplasmanını kayıpsız geçmek ve zirve yarışını sürdürmek istiyoruz. Bayan takımımız ise İzmir derbisinde Karşıyaka'yı konuk edecek. Kadrosunda yabancı oyuncu bulundurmayan, büyük çoğunluğu altyapıdan yetişen genç oyunculardan kurulu iki ekibin mücadelesinde heyecan­ ve mücadele üst seviyede olacaktır. Pazar gününü iki galibiyetle kapatmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA