'Mutlu Sona Ulaşmak İçin Disiplini Üst Seviyede Tutuyoruz'

Galatasaray Kulüp Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray’ın sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için disiplini üst seviyede tuttuğunun altını çizdi.

Galatasaray Kulüp Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, beraberinde Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar ile birlikte Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı’yı ziyaret etti.

Ziyarette Valilik Onur Defterini imzalayan ve gazetecilerin sorularını cevaplayan Dusun Özbek, Fenerbahçe derbisi için yorum yapmaktan kaçınırken, Galatasaray’ın sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için disiplini üst seviyede tuttuğunu kaydetti.



"HER MAÇIMIZIN AYRI BİR ÖNEMİ VAR"

Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın her maça final havasında çıktığını vurgulayarak, "Dolayısıyla 7 maçta çok iyi bir pozisyona geldi. Fakat bu bize hiçbir zaman rehavet vermiyor. Her maçımızın ayrı bir önemi var. Hatta şöyle söyleyebilirim; bugün Galatasaray’ın puan cetvelindeki durumuna rağmen disiplin bir üst seviyededir. Dolayısıyla sezon sonu mutlu sona ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Her maç bizim için en önemli seviyededir. Biz takımlar arasında bir ayrım yapmıyoruz, her maçı kazanmak için çıkıyoruz" dedi.



"VİDEO HAKEM UYGULAMASINA KISA SÜREDE GEÇİLECEK"

Video hakem uygulamasına kısa sürede geçileceğini ifade eden Özbek, "Video hakem uygulaması bence tartışmaların büyük bir kısmını ortadan kaldıracaktır. Bu manada zaten çalışmalar yapıldı. Federasyon organizasyonu başarıyla götürüyor. Dolayısıyla çok kısa sürede video hakem uygulamasına geçilecek. Burada hakem hatalarının asgariye inmesini istiyoruz. Çünkü oyunun dinamizmi gereği bazen pozisyon görüş içinde veya dışında olabiliyor. Pozisyonu tam takip etme şansı olmuyor. Ağırlaştırılmış çekimde izlenmiş gibi değil daha çok hızlı akıyor. Dolayısıyla video hakem uygulaması güzel bir uygulama olarak hayata geçirilecektir" diye konuştu.

Yabancı kuralıyla ilgili herhangi bir gündemlerinin olmadığını dile getiren Özbek, Kulüpler Birliği Vakfı olarak bir araya gelindiğinde bu konunun konuşulabileceğini aktardı.

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı ise Galatasaray Kulüp Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, beraberinde Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar’ı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Dursun Özbek, Vali Kalkancı’ya “02 Nurullah” yazılı Galatasaray formasını hediye etti.

(Ahmet Arslantaş/İHA)

Kaynak: İHA