'Eurocup'ta Bu Sezon Zorlu Rakipler Var'

Galatasaray Odeabank’ın başarılı basketbolcusu Ege Arar, Eurocup’ta bu sezon zorlu rakiplerin olduğunu belirterek, “Ne kadar ileriye gidebiliyorsak gitmeye çalışacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Galatasaray Odebank’ın genç oyuncusu Ege Arar, düzenlenen medya gününde İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulundu. Uzun bir adaptasyon süreci yaşadıklarını belirten Arar, “İlk önce İtalya’da daha sonra Fransa’da kamp yaptık. Yeni bir organizasyonumuz ve yeni bir koçumuz var. En iyi şekilde adapte olmaya çalıştık. Kamplar iyi de geçti. En iyi şekilde cumartesi günkü Gaziantep maçına hazırlanmaya çalışıyoruz” diye konuştu.



“ERMAN KUNTER’İN DENEYİMLERİNDEN YARARLANMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Başantrenör Erman Kunter hakkında açıklamalarda bulunan 21 yaşındaki basketbolcu, “Çok iyi bir koç. Fransa’da ve Türkiye’de kendi kanıtlamış bir isim. En iyi şekilde ondan verim almaya çalışıyoruz. O da en iyi şekilde özveriyle yardım ediyor. Hocamız her oyuncu gibi benimde en iyi şekilde mücadele etmemin gerektiğini söylüyor. Ben de iyi şekilde onun söylediklerini yapmaya çalışacağım” şeklinde konuştu.



“EUROCUP’TA ZORLU TAKIMLAR VAR”

Eurocup’ta bu sezon zorlu rakiplerin olduğunu vurgulayan Arar, “Geçen sezonlara göre daha üst organizasyon oldu. Çünkü Euroleague kapalı bir lig oldu. Eurocup’ta belli takımlar kaldı. Ne kadar ileriye gidebiliyorsak, gitmeye çalışacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadelerini kullandı.

(Oğuzhan Ort - Bora Akyol - Mehmet Şirin Topaloğlu/İHA)

Kaynak: İHA