Aykut Kocaman o ismi eleştirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, taraftarın sevgilisi haline gelen Valbuena'yı fiziki durumu nedeniyle eleştirdi.

Aykut Kocaman o ismi eleştirdi
Sezona beklediği gibi başlayamayan Fenerbahçe, 7. hafta sonunda rakiplerinin gerisinde kalırken hedefte ise Aykut Kocaman var. Takıma oynattığı futbol tatmin edici bulunmazken, Kocaman hazırladığı raporda Valbuena'dan memnun olmadığını belirtti.

Aykut Kocaman o ismi eleştirdi

Akhisar deplasmanında aldığı 1-0'lık yenilgiyle lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de işler yolunda gitmiyor. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın alınan kötü sonuçlara rağmen taraftarların sevgilisi olan Mathieu Valbuena'nın performansından hiç memnun olmadığı ortaya çıktı.

'SİSTEME ADAPTE OLAMADI'


Kocaman sezon başında transferini çok istediği Fransız yıldızı, Beşiktaş ve Akhisar maçlarının ikinci yarılarında oyundan çıkarmıştı. Tecrübeli hoca, Valbuena ile ilgili sıkıntıları yönetime de iletmiş durumda.

Aykut Kocaman o ismi eleştirdi

​Takımın son durumu ile ilgili yönetime bir rapor sunan Kocaman'ın Valbuena için 'Şu anki çizgisi, sezon öncesi beklentimin çok altında. Fiziki açıdan yeterli durumda değil. Sisteme de adapte olamadı' dediği öğrenildi.

Aykut Kocaman'ın Valbuena'nın top kayıpları ve savunmaya az destek vermesinden rahatsız olduğu belirtiliyor. Buna karşın Fransız futbolcu 3 gol 4 asistle takıma en çok katkı yapan futbolcu konumunda.