SAÜ'de 'Girişimcilik Zirvesi'

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Endüstri Mühendisliği Topluluğu tarafından "Girişimcilik Zirvesi" adlı bir etkinlik düzenlendi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde dün düzenlenen etkinliğe Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, spor spikeri ve sunucusu Sabri Ugan, sunucular Orkun Yazgan ve Başak Koç konuk oldu.

Programda konuşan Sadettin Saran, Aykut Kocaman’ın iyi bir teknik direktör olduğunu, Fenerbahçe’nin iyi bir kadroya sahip olduğunu ve kısa zaman için de toparlanacağını kaydetti.

Fenerbahçe Spor Kulübüne beş yaşından beri başkan olmayı hayal ettiğini dile getiren Saran, "Fenerbahçe başkanlığına önümüzdeki dönem de aday olmayacağım. Önümüzdeki kongrede Ali Koç başkanlığa adaylığını açıkladı. Aziz Yıldırım da aday olacak, çalımalara başladı. Ama ben Ali Koç’u destekleyeceğim. Önemli olan Fenerbahçe’nin iyiliğidir." dye konuştu.

Spor spikeri Sabri Ugan'da futbol altyapılarının yarışmacı odaklı olmaktan çıkartılması gerektiğine dikkat çekti.

Altyapıların eğitim odaklı olarak hazırlanmasının şart olduğunu aktaran Ugan, "Bu planın içerisinde de en önemli şey altyapı eksikliği. Ama altyapı eksikliği derken sadece sahadan bahsetmiyorum. Onun eğitimcilerinden de bahsediyorum. Altyapı teknik direktörlüğü de uzmanlık ister. Bu uzman altyapı antrenörlerini yetiştirmemiz gerekmektedir." ifadesini kullandı.

Program sonrası, SAÜ Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cemalettin Kubat, Saran'a plaket ve hediye verdi.

Kaynak: AA