Üniversiteli Gençler Bowling Turnuvasında Hünerlerini Sergiledi

Şanlıurfalıların ortak buluşma noktası Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu kez Harran Üniversitesi öğrencilerinin bowling turnuvasına ev sahipliği yaptı.

Harran Üniversitesi öğrencileri Piazza Alışveriş Merkezinde düzenlenen bowling turnuvasında stres attı. Tatlı bir rekabetin yaşandığı turnuvada, üniversiteli gençler bowlingdeki hünerlerini sergiledi. Turnuva, takımlar halinde yarışan Harran Üniversitesi öğrencilerinin birbirinden çekişmeli karşılaşmalarına sahne oldu. Büyük heyecanın yaşandığı turnuvada, öğrenciler labutları devirmek için kıyasıya yarıştı. Renkli görüntülerin oluştuğu turnuvada, başarılı atış yapan gençler sevinçlerini arkadaşlarıyla paylaştı, labutları ıskalayan oyunculara ise takım arkadaşları moral verdi.

Heyecanın zirve yaptığı turnuva sonunda kaybeden takımlar, kazanan arkadaşlarını kutlayıp, mutluluklarına ortak oldu. Centilmence tamamlanan turnuva, kazanan takıma galibiyet kupası ve çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından pasta kesimiyle sona erdi.

Kaynak: İHA