Tolgay Arslan Açıklaması 'Taraftar Desteğiyle İnşallah Güzel Bir Sonuç Alacağız'

Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu Tolgay Arslan, yarınki Monaco maçına ilişkin, “Taraftar desteğiyle birlikte inşallah güzel bir sonuç alacağız” dedi.

Beşiktaşlı oyuncu Tolgay Arslan, yarın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Monaco maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Monaco’ya karşı çok zor bir mücadeleye çıkacaklarını söyleyen Tolgay Arslan, “Kaliteli ve yetenekli bir takıma karşı oynayacağız. Şu ana kadar iyi gidiyoruz ve yarın da kazanarak turu geçmeyi garantileriz” dedi.

Bu maçın kazanılması durumunda Beşiktaş’ın Türk futbol tarihine geçeceğinin hatırlatılması üzerine konuşan Arslan, “Bu durum tabii ki bizi motive ediyor. Bizim için şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkamaz diyenler oldu. Biz yarın sadece Beşiktaş’ı değil tüm ülkemizi temsil ediyoruz. Bu başarıdan tüm ülkenin gurur duyması gerekiyor ve herkesin bizi desteklemesi gerekiyor. Yarın zor bir maç olacak ve taraftar desteğiyle inşallah güzel bir sonuç alacağız” diye konuştu.



“Monaco’nun kaliteli bir kadrosu var”

Falcao ve Sidibe’nin oynayamayacak olmasının Monaco’yu olumsuz etkilemeyeceğini söyleyen Tolgay Arslan, “Monaco çok kaliteli bir takım. Onların yerine başkası oynar ve boşluğu kapatır. Biz kendi futbolumuzu oynayacağız. En iyi şekilde oynayıp iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Onlar bizi biliyor, biz de onları biliyoruz. Yarın stadımızda oynayacağız. Tabii ki bazen kazanır bazen kaybederiz. Son dakikaya kadar mücadele edeceğiz. Yarın ki maça taraftarlarımızı bekliyoruz. Yarın ki maçta biletler 100 TL’den başlıyor. Okul harçlığını biriktirip gelenler var. Onları sevindirmeye mecburuz. Her maçta galip gelemiyorsun ama mücadele etmekten de vazgeçmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA