Öztürk'e Başarılı Sporcudan Ziyaret

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Avrupa Boks Şampiyonası üçüncüsü ve Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü Boksörü Mücahit İlyas'ı makamında kabul etti.

Ziyarette, Mücahit'e güvendiğini ve inandığını söyleyerek "Bundan sonra ay-yıldızlı bayrağı her yerde dalgalandıracak milli marşımızı tüm dünyaya dinletecek özel bir sporcu. Kendisine başarılar diliyorum." dedi.

Antrenör Cahit Süme de Mücahit'in her yönüyle örnek ve başarılı bir sporcu olduğunu belirterek, "Tecrübesizliği nedeniyle bronz madalyada kaldı ama azmiyle bunu aşacak ve hedeflerine ulaşacak. Yeteneklerinin yanı sıra çalışmayı da sevmesi ve hırsı umut verici." diye konuştu.

Mücahit İlyas'ta Antalya'da yapılan Genç Erkekler Avrupa Boks Şampiyonasında Avrupa üçüncüsü olduğunu anımsatarak, "Talihsiz bir şekilde +91 kilogramda bronz madalya aldım. Bundan sonra tek hedefim, her zamankinden çok çalışıp 2020 Tokyo Olimpiyatlarında milli takım forması giymek ve ülkeme madalya kazandırmak. Bunu mutlaka başaracağım." dedi.

Ziyarette Öztürk, başarılı sporcuyu altınla ödüllendirirken Akçaabat İlçe Müdürü Engin Uzun, Boks İl Temsilcisi Muzaffer Altuntaş da hazır bulundu.

Kaynak: AA