Döşemealtı'nda Çim Hokeyi Sahası Çalışmaları Başladı

Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Üyeleri, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ile bölgeye Çim Hokeyi sahasının kurulabilmesi için fikir alışverişinde bulundu.

Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Üyeleri, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret etti. Başkan Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ilçede özellikle altyapı olmak üzere sporun tüm branşlarına destek verdiklerini söyledi.

Genç, tesisleşme ve amatör spor branşlarına yatırım yaparak, bisiklet, erkek ve kadın futbolu, Ata sporu yağlı güreşler, badminton gibi branşlarda bir çok başarıya imza attıklarını anlattı.

Yeni yapılan tüm yollarda bisiklet parkurları ve engelliler için alanlar yapıldığına değinen Başkan Genç, “spor kulübümüz ile amatör branşlara destek oluyoruz. Parklarımızı her yaştan insanın rahatlıkla kullanabilmesi için tüm ayrıntılara özen gösteriyoruz. Tenis kortları, basketbol ve futbol sahaları ile Avrupa standartlarında modern tesisler yapıyoruz. Ayrıca yarı Olimpik havuzların olduğu Gençlik Merkezi inşaatımız da Şubat ayında hizmete girecek” diye konuştu.

Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Başkanı Recep Şengün, Döşemealtı’nda ortak projeler üreterek hayata geçirebileceklerini söyledi.

Eğitim, sağlık, ulaşım ve modern kentleşme anlamında ilçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi alan Kent Konseyi üyeleri, “Antalya’da Çim hokeyi alanı yok. Avrupa’dan bir çok takım kamp yapmak için gelmek istiyor. Ancak böyle bir alan sadece Konya ve Osmaniye’de var. Döşemealtı’nda bir tesis yaparak hem bu sporun yaygınlaşmasını hemde Avrupa kulüplerinin burayı tercih etmelerini sağlayabiliriz” diye konuştu.

Bunun üzerine ortak çalışma yapma teklifinde bulunan Turgay Genç, fizibilite çalışmalarını yaparak böyle bir tesisin kazandırılması mümkün olabilir. Biz buna açığız” dedi.

Ziyarette, Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Üyeleri Başkan Genç’e Atatürk kitabı hediye etti.

Kaynak: İHA