Yeni Altındağ Belediyespor'dan Önemli Galibiyet

Yeni Altındağ Belediyespor, TFF 3. Lig’in 10. haftasında deplasmanda Bayrampaşa’yı 1-0 mağlup etti.

Yeni Altındağ Belediyespor, TFF 3. Lig’in 10. haftasında Bayrampaşa karşısına çıktı. Zorlu İstanbul deplasmanında dişe diş bir mücadele ortaya koyan Altındağ temsilcisi, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Mavi-beyazlı takıma galibiyeti getiren gol 89. dakikada Hüseyin Korkmaz’dan geldi.

İstanbul deplasmanından 3 puanla döndük

Hafta arasında Bursaspor ile Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşan Yeni Altındağ Belediyespor, rotasını lige çevirdi. Mavi-beyazlılar, ligde üst sıraları kovalayan Bayrampaşa deplasmanından galibiyetle döndü. Kıran kırana geçen mücadelenin ilk yarısında gol olmadı. Puan kaybına tahammülü olmayan Yeni Altındağ Belediyespor, 2. yarıda akıllı bir futbol ortaya koydu. Rakibinin üzerine gelmesini bekleyen Altındağ temsilcisi, kontrataklarla etkili olmaya çalıştı. Yeni Altındağ Belediyespor, 89. dakikada Hüseyin Korkmaz’ın ayağından bulduğu golle 3 puanı hanesine yazdırdı.

“Darısı Yomraspor maçına”

Yeni Altındağ Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Şen, maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Şen, şöyle konuştu:

“Takımın gücünü son haftalarda sahaya yansıtamadık. Bayrampaşa galibiyetine ihtiyacımız vardı. Ligde zirve yarışı içinde olan bir takımı kendi sahasında yendik. Oyuncularımızın kendine olan özgüveni tazelendi. Zaten bu çocukların potansiyeli çok yüksek Futbolda inişler çıkışlar her zaman olur.Gelecek hafta evimizde Yomraspor’u konuk edeceğiz. İnşallah o maçtan da galibiyetle ayrılırız.”

Kaynak: İHA