Vanlı Engelliler Lige Galibiyetle Başladı

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, konuk olduğu İstanbul Küçükçekmece Dostluk Engelliler Spor Kulübünü 45-37’lik skorla mağlup etti.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2. Liginde mücadele eden Van ekibi, hafta sonu deplasmanda Küçükçekmece Dostluk Engelliler Spor Kulübüyle karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan Van ekibi, rakibini 45-37’lik skorla mağlup ederek, lige galibiyetle başladı.

5 Kasım 2017 tarihinde evinde Diyarbakır Amed Sportif Faaliyetler Takımını ağırlayacak olan Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, galibiyetten dolayı sporcularını kutladığını belirterek, “Galibiyet için geldik ve galip bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Çok zorlu bir sezon bizi bekliyor. Bu hafta evinizde Amed Sportif Faaliyetler Takımıyla karşılaşacağız. Şimdiden tüm Van halkını maça davet ediyorum” dedi.

Maçta çok hataları ve eksiklikleri olduğunu dile getiren Baykara, “Daha iyi olmak adına çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bunu başaracak bir kadromuz var. Bu sezon maddi olarak çok zorluklarla karşılaşacaktık. Fakat Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu ile İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, bizlere destek olma sözü verdiler ve bu takım bu ligde mücadele etti. Her bizi konuda destekleyen ve yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA