Cenk Ergün'den flaş açıklamalar

Galatasaray yöneticisi Cenk Ergün, ligde puan durumunu dengelemeye çalıştıklarını söyledi.

Cenk Ergün'den flaş açıklamalar
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftası müthiş bir derbiye sahne oldu. Trabzonspor ile Galatasaray'ın Akyazı'daki düellosunda kazanan 2-1'le Trabzonspor oldu.

Galatasaray'ın puan kaybının ardından diğer rakipleriyle fark azalırken, hakem kararları yine en çok konuşulan konu oldu.

'BU NET OLABİLECEĞİNİ BİLMİYORDUK'

Galatasaray'ın yöneticisi Cenk Ergün, Beyaz Futbol'a özel röportaj verirken, muhabirin 'Aranın açılması birilerin işine gelmedi mi? Daha açık soracağım soruyu bu puan farkı dengelenmeye mi çalışılıyor?' sorusuna 'Bizim gördüğümüz o. Bu memlekette yaşadığımız için, nelerin nasıl döndürülmeye çalışıldığını bildiğimiz için bu endişe hep vardı. Bu kadar da net olabileceğini bilmiyorduk. Puan farkını nasıl açtıysak yine açarız' diye cevap verdi.

Cenk Ergün'den flaş açıklamalar

'LİDERLİĞİ KAPTIRMAYACAĞIZ'

Aykut Kocaman'ın 'Galatasaray'ı bundan sonra göreceğiz' sözlerinin hatırlatılması üzerine Ergün 'Suni puan farkı diyorlar, sezon sonunda puan farkı görülür. Şuan da ne kadar önde olduğunun veya ne kadar önde olduğunun hiçbir önemi yok. Matematiksel şans devam ettiği sürece takımların şansı vardır. Bizde lideriz ve liderliğimizi kimseye kaptırmayacağız.' diye konuştu.