Gazişehir Gaziantep'te Hüseyin Kalpar İle Yollar Ayrıldı

Gazişehir Gaziantep’da, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar kulüp yönetimi ile görüşerek sözleşmeyi çift taraflı fesih etme kararı aldıklarını söyledi.

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, yaptığı yazılı açıklamada, "Burada Gaziantep Valisi Sayın Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Fatma Şahin ve Kulüp Başkanı Sayın Osman Toprak ile son derece özverili davranan yönetim kurulunun destekleriyle takımı kümede bıraktık. Yeni bir oluşum sonrasında bu göreve devam etmem istendi. Elbette bir Gaziantepli olarak buna yok diyemezdim. Aynı düşünceler ışığı altında ismi Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü olarak değiştirilen kulübümüz için kolları sıvadık. Ancak ne var ki bizlerin de beklemediği sonuçları aldık. Bu durumda başarıya gidecek yolların kapısını açmak için ekibimizle birlikte fedakarlıklarda bulunmaya karar verdik. Başkanımız Sayın Adil Konukoğlu ve yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarla durumu değerlendirdik ve yollarımızı karşılıklı anlayış içerisinde ayırmaya karar verdik. Ayrıca Sayın Adil Sani Konukoğlu ve yönetim kurulumuza şahsım ve ekibim adına teşekkür eder, başarı dolu bir yıl dilerim" ifadelerini kullandı.

Gazişehir Gaziantep’e bundan sonraki süreçte başarı dileyen Kalpar, "Ben bir Gaziantepli olarak her zaman bu şehrin takımlarının başarılı olmasını isterim. Bu bizi her zaman mutlu eder. Umarım ki takımımızda Süper Lig’de yer alacaktır. Çünkü Gaziantep gibi ekonomisiyle, sanayisiyle Türkiye’ye damga vurmuş bir kent, spor dünyasında da aynı kategoride yer almalıdır. Gaziantepli sporseverlere bize gösterdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA