Bandırmaspor Başkanı Elmastaş İstifa Etti

Geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurul ile ikinci kez seçilen Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, görevinden istifa etti.

Geçtiğimiz yıl oynadığı TFF 1. Lig’den aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle küme düşen ve bu yıl TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadelesine devam eden Bandırmaspor’da istifa şoku yaşandı. Bir süre önce sağlık sorunları nedeniyle anjiyo olan Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Erhan Elmastaş’ın istifası ile boşalan başkanlık koltuğuna Hasan Çakmak getirildi.

Elmastaş yaptığı yazılı açıklamasında, "Bandırmaspor Kulübü başkanlığı görevini üstlendiğim ilk dakikadan bugüne kadar hiçbir fedakarlıktan kaçmadan gururla ve onurla çalıştım. Önceliğim hep Bandırmaspor oldu. Bir Bandırma sevdalısı olarak, beni büyüten ve yaşatan kentin ürettiği en büyük değere hizmet edebildiğim için mutluyum. Her zaman için kutsal gördüğüm bu görevi hakkıyla yerine getirmek için verdiğim mücadelede desteklerini esirgemeyen ve beni yalnız bırakmayan; öncelikle Bandırmaspor taraftarlarına, yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarımıza ki; kimseyi ayırt etmeden hepsini büyük bir ailenin üyeleri gibi görerek dertleriyle dertlendim, sevinçleriyle sevindim, ayrıca başkanlık görevine geldiğim andan itibaren çalışma fırsatı yakaladığım herkese ve tabi ki son olarak da desteklerini hiç esirgemeyen, Bandırma belediye başkanım Dursun Mirza’ya teşekkür ediyorum. Büyük Bandırmaspor ailesini kucaklıyorum. İyi ki varsınız. Hayatımda yaşadığım en büyük ve tarifi imkansız mutlu anlarımın mimarı oldunuz. Heyecanlı, hüzünlü, üzüntülü anlarımın da mimarıydınız. Bordo-beyaz renklerimizin tutkusunu, heyecanını, sevincini, üzüntüsünü birlikte yaşadık, bana gösterdiğiniz destek ve gönül birliğinden dolayı teşekkür ederim. Fakat hepinizin yakından bildiği gibi yaşadığım bazı sağlık problemlerim var. Dolayısıyla görevimi layıkıyla yerine getiremiyebilirim endişesiyle, Yorgun olan yüreğimin dinlenmesi gerekiyor affınıza sığınarak elimdeki bordo-beyaz Bayrağı ’Bandırmaspor’a Gönül Verenlere’ teslim ediyorum. Hep inanarak söyledim. Bandırmaspor kentimizin en büyük markası ve değeridir. Ona hizmet etmek de şereftir, onurdur" dedi.

Kaynak: İHA