Adana Demirspor'dan Anlamlı Etkinlik

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirmek amacıyla Sivasspor ile hafta sonu hazırlık maçı oynayacak. Karşılaşma öncesi Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) bağlı 25 çocuk Adana Demirspor ve Sivasspor forması giyerek seromonide yer alacak.

Adana Demirspor Kulübü yöneticisi İmam Gazali Hıradağı, yönetim kurulu üyesi Mehmet Yalçın, İsmail Tanrıverdi ve Kayhan Dağdanaşar ile Aytaç Durak Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında, milli takıma başarılar diledi. Hıradağı, “Milli maç arasını iyi bir şekilde değerlendirmek amacıyla Sivasspor Kulübü ile 8 Ekim Pazar günü Adana 5 Ocak Stadyumu’nda saat 19.00’da hazırlık karşılaşması oynayacağız. Adana Demirspor olarak farkındalık oluşturmak amacıyla karşılaşma öncesi önemli bir etkinlik gerçekleştireceğiz. LÖSEV’e bağlı 25 çocuğumuz karşılaşma öncesi forma giyecek ve seromonide bulunacak. Böyle bir farkındalık etkinliğinin ve hazırlık karşılaşmasının oluşmasında emeği geçecek olan Sivasspor Kulübü yönetimine, teknik ekibine ve Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü’ye de ayrıca teşekkür ederiz” dedi.



Kadınlara ve 10 yaşından küçük çocuklara ücretsiz

Karşılaşmanın bilet detaylarını da aktaran Hıradağı, Adana Demirspor - Sivasspor maçı için kadınlara ve 10 yaşından küçük çocuklar ücretsiz kağıt bilet verileceğini belirtti.

Hıradağı, Passolig kartı olanların gişeden biletlerini yükletebileceğini Passolig kartı olmayanların ise kağıt bilet ile Adana Demirspor - Sivasspor karşılaşmasını tribünden izleyebileceği bilgisini verdi. Ayrıca kombinelerin de Sivasspor maçında geçerli olacağını aktaran Hıradağı, Sivasspor maçına tüm taraftarları davet etti.

Kaynak: İHA