Yeni Malatyaspor Ligde 2'De 2 Yaptı

Deplasmanda Gençlerbirliği'ni mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de üst üste ikinci galibiyetini elde etti Sarısiyahlılar, son 2 maçta kalesini gole kapattı.

Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0 yenen Evkur Yeni Malatyaspor, üst üste ikinci galibiyetine imza attı.

Süper Lig'e ilk haftada Osmanlıspor'u 3-1 yenerek iyi bir başlangıç yapan, ardından 7 haftalık bölümde 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan Malatya temsilcisi, 9. haftada Trabzonspor'u (1-0), 10. haftada da Gençlerbirliği'ni mağlup etti.

Ligde 8. haftayı 8 puanla geride bırakan Evkur Yeni Malatyaspor, son iki haftada elde ettiği galibiyetlerle çıkışa geçti ve 14 puana ulaştı.

Malatya temsilcisinin son haftalardaki performansı, taraftarlarını da sevindirdi.

- Kalesini gole kapattı

Evkur Yeni Malatyaspor, ligdeki son iki maçında kalesini gole kapattı.

Trabzonspor ve Gençlerbirliği maçlarında tek golle 3 puana ulaşan Malatya ekibi, bu karşılaşmalarda kalesinde gole izin vermedi.

Yeni Malatyaspor, teknik direktör Erol Bulut yönetiminde çıktığı 4 maçta 2 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi yaşadı.

Ligde 10 maçlık bölümde 4 galibiyete ulaşan Malatya temsilcisinin 2 beraberliği, 4 de yenilgisi bulunuyor. Sarı-siyahlılar 16 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 17 gol gördü.

Kaynak: AA