Basketbol Maçın Ardından

Beşiktaş Başantrenörü Akkaya:'Galibiyet için bütün planlarımız tuttu' Galatasaray Başantrenörü Maljkovic:'Avrupa Ligi maçını kazandıktan sonra biraz rehavete girdik ve hatalar yaparak kaybettik'.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi 4. hafta karşılaşmasında sahasında Galatasaray'ı 62-61 yenen Beşiktaş'ın başantrenörü Aziz Akkaya, galibiyet için kurdukları planlarının tuttuğunu söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Akkaya, zor bir derbi maçını kazandıklarını dile getirerek, "Takımımızı tebrik ediyorum. Galatasaray iyi bir takım. Avrupa Ligi'nden geliyorlar ve yorgunlar. Galibiyet için bütün planlarımız tuttu." diye konuştu.

Siyah-beyazlı oyuncu Esra Erden Atacan ise derbi maçlarının kendileri için çok önemli olduğunu aktararak, "Ekstra hazırlandık. Antrenörümüzün verdiği taktikleri uyguladık. Bütün takım elinden gelen mücadeleyi verdi ve kazandık." ifadelerini kullandı.

- Maljkovic: "Kendi kendimizi yendik"

Galatasaray Başantrenörü Marina Maljkovic, çok basit hatalar yaparak kaybettiklerini belirtti.

Zor bir maç oynayacaklarını bilerek sahada yer aldıklarını vurgulayan Sırp başantrenör, "Avrupa Ligi maçını kazandıktan sonra biraz rehavete girdik ve hatalar yaparak kaybettik. Beşiktaş geçen seneki kadar iyi bir kadroya sahip değil ama maçın başında da zor bir maç olacağını söylemiştik. Biz bugün kendi kendimizi yendik." değerlendirmesinde bulundu

Sarı-kırmızılı oyuncu Merve Uygül ise derbiyi kaybettikleri için üzgün olduklarını kaydetti.

Kaynak: AA