Muratpaşa'nın Efsane Dansçıları Yetenek Sizsiniz'e Katıldı

Muratpaşa Belediyesi’nin Yaşlı Evlerinde dansa tutkuyla bağlanan Dünya ve Türkiye Şampiyonlukları’na adını yazdıran kıdemli Muratpaşa sakinlerinden 63 yaşındaki Seracettin Tav ve 72 yaşındaki Türkan Nassl, ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye katıldı. Çift, Hülya Avşar ve Ali Taran’ın oylarıyla bir üst tura yükseldi.

Muratpaşa Belediyesi’nin bugün sayıları üçe ulaşan Yaşlı Evlerinde, üyelerinin verdiği isimle Gönül Bahçesi’nde dans dersleri yaklaşık 2 yıl önce başladı.

Kıdemli sakinlerinin “Yapabilir miyiz, başarabilecek miyiz?” tedirginliğiyle katıldığı dersler zaman içinde hayatlarını değiştirdi. Önce, Belek’te düzenlenen WDSF Senior II Standart Dünya Şampiyonası’nda tango, vals, foxtrot, quick step’te sergiledikleri performansla Dünya Şampiyonluğu geldi onu Türkiye şampiyonlukları izledi.

Türkiye’nin en iddialı takımı

Muratpaşa Belediyesi’nin ‘efsane’ dans takımı yeni çiftlerle her geçen gün büyürken eklenirken Yaşlı Evi, en genci 57 en yaşlısı 72 yaşında olan Türkiye’nin en iddialı dans takımını da oluşturmuş oldu.

Bir üst turdalar

O ekipten 63 yaşındaki Seracettin Tav ve 72 yaşındaki Türkan Nassl, ise TV 8’de yayınlanan Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran’ın jüri koltuğunda yer aldığı Türkiye’nin en sevilen yarışma programlarından ‘Yetenek sizsiniz Türkiye’ye katıldı.

Yalı Evinde öğrendikleri danslarla nefes kesen bir performans sunan çift, yarışmanın sonunda Avşar ve Taran’ın oylarıyla bir üst tura yükseldi.

Jüri üyeleri ne dedi?

Jüri Üyesi Hülya Avşar, performanslarını ardından çifti tebrik etti ve “Dans büyük bir medeniyet göstergesi. Keyifle seyrettim” dedi.

Taran ise çiftin yaşam enerjilerinin Yetenek Sizsiniz sahnesine de taşıdığını belirterek, “Takdir ediyorum” dedi.

Başkan Uysal’a teşekkür

Çiftin katıldıkları yarışmanın TV 8 ekranlarında yayınlanmasının ardından Fener Mahallesi Yaşlı

Evinde devam eden kursa kaldıkları yerden devam etti. Arkadaşlarının alkışlarla karşıladığı çift Nassl, kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür etti.

Kaynak: İHA