Eyyübiye Belediyesi Ampute Takımı İki Yabancı Futbolcu İle Anlaştı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 3 yıldır destek verdikleri Eyyübiye Belediyesi Ampute futbol takımı başkan, yönetici ve futbolcularıyla bir araya geldi. Ekinci,” Dezavantajlı gruplara yönelik yardımlarımız devam edecek” dedi.

Şanlıurfa’yı 1.ligde temsil eden Eyyübiye Belediyesi Ampute Futbol takımı başkan, yönetici ve futbolcuları, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi ziyaret edip sezon öncesi şampiyonluk sözü verdi. 2017-2018 futbol sezonu için 2 yabancı futbolcu transferi de gerçekleştiren Eyyübiye Belediyesi Ampute futbol takımı, futbolcularla 2 yıllık mukavele imzaladı. Eyyübiye Belediyesi Ampute Futbol Takımı 2017-2018 sezonu için Kenya milli takımında oynayan Muhammed Munga ve Dalmas Otieno ile 2 yıllık mukavele imzaladı. 5 Kasım Pazar günü 11 Nisan Stadyumu 1. Nolu sentetik sahada Sakaryaspor ile karşılaşacak olan futbol takımına başarılar dileyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, engelli kardeşlerine desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Eyyübiye Belediyesi olarak dezavantajlı gruplara yönelik desteklerinin süreceğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ”Eyyübiye Belediyesi bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğü ampute takımına destek veriyor. Bilindiği gibi ampute takımı 3 yıldır Eyyübiye Belediyesi adına liglerde mücadele ediyor ve bu yıl da aynı şekilde müsabakalara devam edecek. Eyyübiye Belediyesi olarak takıma gerekli desteği vermeye devam edeceğiz. Bizler bu olaya sosyal sorumluluk projesi olarak bakıyoruz. Engellilerin önündeki engelleri kaldırmak adına çalışma yürütüyoruz. Bugün ampute futbol takımımızın yönetici ve futbolcularıyla bir araya geldik. Eyyübiye Belediyesi Ampute Futbol Takımımız 2 yabancı transfer gerçekleştirdi” ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 3 yıldır kendilerine destek veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür eden Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım ise,” Eyyübiye Belediyesi Ampute Futbol Takımı olarak bugün başkanımızın yanına geldik. 3 yıldır bize kesintisiz destek veren başkanımıza önümüzdeki futbol sezonu ile ilgili bilgi vermek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdik. Aynı zamanda Kenya Milli Takımda oynayan 2 tane futbolcumuzla bu sezon için anlaştık” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA