Dünya Boks Konseyi'nin Konuğu Türkler

Dünya Boks Konseyi’nin Amerika’da yaptığı yıllık olağan toplantısının özel konukları EC Boxing Başkanı Erol Ceylan, antrenör Bülent Başer, Avrupa ve Kıtalararası şampiyon Mario Daser ile Almanya Boks Federasyonu Başkanı Thomas Pütz oldu.

Dünyanın dört bir yanından şampiyon ve teknik adamların katıldığı toplantı Miami’de gerçekleşti. Dünya Boks Konseyi Başkanı Paco Valcarsel, Türk promotör Erol Ceylan’dan övgü dolu sözlerle bahsederek, "Boks sporuna Türk sıcaklığı ve misafirperverliğini getirerek büyük katkılar sunuyorsunuz. Kulübünüz şu an için dünyanın en saygın madalyalarını kazanarak, büyük başarılara imza attı. Bugün burada olmanızdan büyük mutluluk duyuyoruz. Sıcak kanlı kişiliğiniz ve misafirperverliğiniz ile tam bir Türk profili çiziyorsunuz. Bunu boksa yansıtarak, yeni kan getirdiğinizi görmek de beni ayrıca sevindiriyor" şeklinde konuştu.

Toplantının ardından basın danışmanı Vedat Alyaz’a açıklamalarda bulunan EC Boxing Başkanı Erol Ceylan, "Müthiş gelişmeler oldu. Yakında büyük sürprizler yapacağız Türk boksuna. Şu an için tam olarak anlaşmalara imzalar atılmadığı için açıklayamıyorum. Ancak ilerleyen günlerde bomba haberler vereceğim" dedi.

EC Boxing Basın Danışmanı Vedat Alyaz, kulüpleri bünyesinde Dünya ve Avrupa şampiyonluklarının yanı sıra birçok şampiyonlukların da yer aldığını belirterek, "Kulübümüzün antrenörü Bülent Başer, şu an için dünyanın en iyileri arasında yer alıyor. Gelecek yıllarda dünya, profesyonel boksta bizi konuşacak. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Kaynak: İHA