Bilyoner.Com Kadınlar Basketbol Ligi Açıklaması Bornova Beckerspor Açıklaması 54 - OGM Orman Gençlik Açıklaması 70

Ligin 4. haftasında OGM Orman Gençlik takımını konuk eden Bornova Beckerspor, rakibine 54-70 mağlup oldu.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 4. haftasında Bornova Beckerspor’un rakibi Süper Lig’e birlikte yükseldiği OGM Orman Gençlik takımı oldu. OGM Orman karşısında istediği verdiği mücadele yeterli olmayan Bornova Beckerspor, sahadan 54-70‘lik skorla mağlup ayrıldı.

Bornova Becker’de Fontenette 18 sayı 8 ribaund ile oynarken, kaptan Şaziye İvegin Üner 14 sayı 4 ribaund 5 asist, Samantha Lubcke ise 10 sayı 9 ribaund ile maçı tamamladı.

Matematiksel açıdan bizim için çok önemli bir maçı kazandıklarını ifade eden, OGM Orman Başantrenörü Furkan Sağlık, “Ligde kalma yolunda kesinlikle kazanmamız gereken bir mücadeleydi. Oyuncularım maksimum konsantrasyon gösterdi. Hepsine teşekkür ederim. Teknik olarak 13 top kaybı yapmışız. Bu böyle bir maç için fazla. Bunu minimize etmemiz gerekiyor” dedi.

Maça çok kötü başladıklarını aktaran Bornova Beckerspor Başantrenörü Arda Erçin de “Hücumda beklemediğimiz kadar hata yaptık. Kendi şablon basketbolumuzu ortaya koyamadık. Bugünkü maç için söyleyeceğim tek şey, ben dahil takım olarak iyi bir performans gösteremedik” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, 1–31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Haftası sebebiyle sahaya pembe tişörtlerle çıkan Bornova Beckerspor alt yapı oyuncuları taraftarlardan tam not aldı. Bununla kalmayan Becker, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı da unutmadı. Rakip takım oyuncuları ve alt yapı oyuncularıyla birlikte açılan 29 Ekim pankartı büyük alkış aldı.

Kaynak: İHA