Bilecikspor Açıklaması5 Bayırköyspor Açıklaması0

Bilecik 1. Amatör Lig 2017-2018 futbol sezonu 6’ıncıi hafta müsabakasında Bilecikspor, Bayırköyspor’u yenerek, haftayı 3 puanla kapattı.

Bilecik 1. Amatör Lig 2017-2018 futbol sezonu 6’ncı hafta müsabakasında Bilecikspor, Bayırköyspor’u 5-0 yenerek, 6’da 6 yaparak puanını 18’e çıkardı. Bilecik Sentetik Sahada oyananan müsabakaya hızlı başlayan Bilecikspor maçın hemen 5’inci dakikasında Ertuğrul Yağcı’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın 15’inci dakikasında sağdan gelen bir atakta topla buluşan Tolga Burulday topu boş kaleye yerine direğe nişanlayınca 2’inci gol gelmedi. Bu golden sonra karşılıklı bulunan sonuçsuz kalınca ilk yarı Bilecikspor’un 1-0’lık galibiyeti ile sonuçlandı.

İkinci yarı sahada bambaşka bir Bilecikspor olurken, maçın 55’inci dakikasında Tolga Burulday tolu filelere göndererek, Bilecikspor’u 2-0 öne geçirdi. Bu golden 10 dakika sonra Bilecikspor’un forvet oyuncusu Caner Güner sahneye çıkarken attığı golle takımını 3-0 öne geçirdi. Caner Güner bu golü ligde attığı ilk gol oldu. Bilecikspor’un bitmek bilmeyen ataklarında birinde dakikalar 75’i gösterirken Serkan Kol durumu 4-0’a getirdi. Maçın 87’inci dakikasında Caner Güner kendisinin 2’inci takımın 5’inci golünü atarak durumu 5-0’a getirdi. Bu gol sonrası gelişen ataklar sonuçsuz kalınca maçı Bilecikspor 5-0 kazandı. Bu galibiyetle ligde 6’de 6 yapan Bilecikspor puanını 18’e çıkardı. Bayırköyspor ise; 1 puanla alt sıralarda yer aldı.

"İyi oynadık, kazandık"

Maç sonu açıklama yapan Bilecikspor Antrenöre Hasan Kol, ilk yarı da farklı ikinci yarıda farklı bir Bilecikspor’un sahada yer aldığını belirterek, "İlk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarıda takımım pas yaparak top çevirerek, sonuca gitti. Caner Güner bu hafta iyi bir oyunla 2 gol atarak takımda öne çıkan oyuncular arasında yer aldı. Bu hafta ilk golüne attı ve arkasından bir gol daha atarak, geçen haftaları telafi etti. İyi bir oyuncu,i daha iyi olacak. Haftaya Söğüt deplasmanında Söğütspor ile karşı karşıya geleceğiz. İyi bir takımlar. Zor deplasman olacak bizim için. Bu maçın hazırlıklarını 1 günlük aranın ardından başlayacağız" dedi.

Öte yandan maç sonundan Bilecik esnaflarından İbrahim Evren Bileciksporlu oyunculara bir restoranda yemek verdi.

Kaynak: İHA