Erkan Kazancı Son Yolculuğuna Uğurlandı

TFF Sağlık Kurulu Üyesi Kazancı'nın cenazesi toprağa verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sağlık Kurulu Üyesi, Futbol Masörleri ve Masözleri Derneği Başkanı Erkan Kazancı, son yolculuğuna uğurlandı.

Genç Milli Takımlar ve Galatasaray Kulübünde uzun yıllar masör olarak görev alan, sarı-kırmızılı kulübün genel kurul üyesi Erkan Kazancı için Şişli Camisi'nde öğleyin kılınan cenaze namazına İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, eski Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, Göztepeli oyuncu Sabri Sarıoğlu, eski Galatasaraylı bazı futbolcular ile Kazancı'nın ailesi, yakınları ve futbol camiasından birçok isim katıldı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, ikinci başkan Cengiz Özyalçın, yönetim kurulu üyeleri İsmail Sarıkaya ve Ali Yüce ise cenaze namazı öncesi Kazancı'nın ailesine camide başsağlığı dileğinde bulundu.

Kılınan cenaze namazının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Fatih Terim, Erkan Kazancı ile beraber çalıştıklarını belirterek, "Erkan, çok iyi bir Galatasaraylıydı. Bu yüzden Galatasaray'ın da başı sağ olsun. Çok sevdiğim bir kardeşim ve dostumdu. İşini iyi yapan biriydi. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine de başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı, eski Galatsaraylı futbolcu Hakan Ünsal ise Erkan Kazancı'nın herkesin sevdiği bir insan olduğunu aktararak, "Allah herkese arkasından böyle hayırla konuşulacak işler yapmayı nasip eylesin. Hepimizin üzerinde çok emeği var. Galatasaray'da uzun yıllardır babadan oğula geçen bir hizmet süresi vardı. Son görevimiz için buradaydık. Geldik, hakkımızı helal ettik. İnşallah onun da hakkı bize helaldir. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun." diye konuştu.

Göksel Gümüşdağ da Erkan Kazancı'nın ailesi ve Galatasaray camiasına başsağlığı diledi.

Kazancı'nın naaşı daha sonra Yeni Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: AA