Bursagaz'da 'Hobi' Molası

Çalışan odaklı yaklaşımıyla Türkiye’nin en iyi işverenleri listelerinde üste sıralarda olan Bursagaz, “hobi molası” faaliyetlerine devam ediyor.

EWE Turkey Holding iştiraklerinden Bursagaz, çalışan motivasyonunu artırmak için hobi molaları düzenliyor. Daha evvel çini boyama, origami, dart, air hockey gibi faaliyetlere imza atan Bursagaz, bu kez çalışanlarını kara ortamının akvaryumu olarak adlandırılan “teraryum” ile buluşturdu.

Bursagaz Genel Müdürlüğü ve Nilüferköy lokasyonlarında düzenlenen hobi atölyelerine katılan Bursagaz çalışanları keyifli vakit geçirdi. Aralarında Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp’ın da olduğu Bursagaz çalışanları, çeşitli bitkileri fanuslar içerisine yerleştirerek kendi teraryumlarını yaptı.

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin en iyi işverenleri arasında gösterilen Bursagaz olarak, çalışan motivasyonuna büyük önem verdiklerini belirten Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp,“Hobi molasının meyvelerini yüksek çalışan motivasyonuyla alıyoruz. Bu sayede verimliliğimizi artırırken, çalışanlarımız arasındaki iletişimi de kuvvetlendiriyoruz. Bu gibi faaliyetlerde çalışanlarımızın özel yeteneklerinden yararlanmayı da önemsiyoruz. Hobi molalarımız kapsamındaki origami etkinliğini çalışma arkadaşlarımızdan Ömer Yılmaz İnci yaptırırken, teraryumu ise yine mesai arkadaşlarımızdan Seda Şen yaptırdı. Çalışanımızla birlikte eğlenceli zaman geçirdik. Gelenekselleşen hobi molasına önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA