Bingöl'de 'Haydi Gençler Futbola' Projesi

Bingöl’de, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘Haydi Gençler Futbola’ projesi kapsamında düzenlenen futbol turnuvasının final maçı oynandı.

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Haydi Gençler Futbola’ projesinin final maçı Merkez İnönü Mahallesi’nde bulunan bir halı sahada oynandı.

16 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın finalistleri ise, Kültür Mahallesi ve İçmeler TOKİ takımı oldu. Final maçının ardından düzenlenen kupa törenine katılan Bingöl Valisi Ali Mantı ve İl Emniyet Müdürü Metin Akay, şampiyon ve ikinci olan takımlara kupalarını verdi.

Düzenlenen futbol turnuvasına ciddi katılımlar olduğunu aktaran Vali Ali Mantı, “ Düzenlenen futbol turnuvasına ilimizde ciddi katılımlar oldu. Çok güzel dayanışma, kaynaşma ve birlik beraberlik oldu. Bu kapsamda mahallerimiz iştirak etti ve final maçını izleyip kupa töreni düzenledik. Projeyi düzenleyen emniyet müdürlüğümüze, turnuvaya katılan mahallerimize teşekkür ediyorum. Futbol barıştır, kardeşliktir, birlik ve beraberliktir. Bundan sonraki sportif faaliyetlerimizde bu çerçevede devam edecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA