Beşiktaş, Alanyaspor İle 4. Randevuda

Süper Lig’in 10. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile mücadele edecek olan Beşiktaş, turuncu-yeşilliler ile 4. kez karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlıların bu seride 3 galibiyeti bulunuyor.

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, yarın 19.30’da Aytemiz Alanyaspor deplasmanına çıkacak. Geride kalan 9 haftada siyah-beyazlı ekip, 4 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 7. sırada yer alırken, Akdeniz temsilcisi Aytemiz Alanyaspor ise 3 galibiyet 2 beraberlik 4 mağlubiyet alarak 10. sırada bulunuyor.

4-1’lik tarife

Aytemiz Alanyaspor ile ligde ilk olarak geçen sezon mücadele eden Beşiktaş, Alanya ekibi ile bir kez de hazırlık maçında karşılaştı. Ligde oynanan iki mücadeleden de siyah-beyazlılar 4-1’lik skorla ayrılırken, oynanan hazırlık maçında da siyah-beyazlı ekip, rakibini 3-1 mağlup etti.

Babel kadroda

Ligde oynanan Gençlerbirliği mücadelesinde kırmızı kart görerek 1 maç ceza alan Ryan Babel, geçen hafta oynanan Medipol Başakşehir karşılaşmasında cezasını çekmişti. Siyah-beyazlı ekipte oynadığı futbolla beğeni toplayan Hollandalı oyuncu, Şenol Güneş’in forma şansı vermesi halinde Alanya deplasmanında forma giyebilecek.

Caner Erkin cezalı

Beşiktaş’ta Caner Erkin krizi yaşanıyor. Trabzonspor maçı sonrası soyunma odasında Talisca ile tartıştığı bilinen Caner Erkin, Medipol Başakşehir mücadelesinde karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan’a hakaret etmesi sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 6 maç men cezası aldı. Medipol Başakşehir karşılaşmasında sarı kart ceza sınırında da bulunan deneyimli oyuncu, sarı kart görerek, ayrıca 1 maç daha ceza aldı. Caner toplamda 7 lig maçında forma giyemeyecek.

4 maçlık hasret

Şampiyonlar Ligi’nde doludizgin devam eden Beşiktaş, Süper Lig’de 4 maçtır galibiyet yüzü görmedi. Fenerbahçe derbisinde alınan mağlubiyetten sonra 2 beraberlik, 1 mağlubiyet yaşayan Kartal, Alanya deplasmanında ligdeki galibiyet hasretine son vermek için sahada olacak.

Kaynak: İHA