İSKEN Dostluk Ve Dayanışma Futbol Turnuvası Başladı

İskenderun Enerji’de (İSKEN) bu yıl 6’ncısı düzenlenen İSKEN Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvası başladı.

İSKEN’in düzenlediği turnuvaya, yöredeki komşu firmalarla birlikte toplam 14 takım katılıyor.

İSKEN Sosyal Tesislerinde bulunan çim sahasında gerçekleşen ve ilk gün İsken, Enerji Spor, BİL-Birlik Spor takımlarının karşılaştığı turnuvanın başlama vuruşunu Enerji Planlama ve Raporlama Müdürü Mehmet Topeli yaptı.

Topeli, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyerek, İSKEN çalışanlarının tüm personeli ile bir aile olduğunu, bu yıl 6’ncısını düzenledikleri futbol turnuvasının tek amacının personelin iş stresinden uzaklaşması ve bölgede faaliyet gösteren şirketler arasında dostluk ile arkadaşlığın pekişmesi olduğunu söyledi.



Şampiyonlar unutulur, dostluk kalır

Mehmet Topeli, turnuvada kimin şampiyon olduğunun birkaç ay içinde unutulabileceğini ancak, kurulan dostluk ve arkadaşlıkların baki kalacağını vurguladı.

Turnuva organizasyon sorumlusu Selim Yüksel ise her yıl geleneksel olarak düzenledikleri etkinliğin, toplamda 224 sporcu ve 14 takımın katılımı ile bölgenin de en büyük çim saha futbol turnuvası olduğunu bildirdi.

Yüksel, yöredeki komşu firmaların da katılımıyla A ve B olarak iki grupta 14 takımın mücadele ettiği birinci tur karşılaşmalarının 15 Kasım’da sona ereceğini, gruplarında ilk iki sırada yer alan takımların çeyrek finale yükseleceğini, çeyrek final, yarı final ve final karşılaşmaları sonucunda şampiyon takımın belirleneceğini kaydetti.

Kaynak: İHA