Başkan Gürlesin 'Pamukkale'ye Ünlü Akını Olacak'

Denizli’nin Pamukkale İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Spor Oyunları’nda ilçeye ünlü akını olacağını söyledi.

Denizli’nin Pamukkale İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2500 sporcunun katılım sağlayacağı Pamukkale Spor Oyunları’nın 27 Ekim Cuma günü Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’nda kortej yürüyüşüyle başlayacağını bildirdi. 27 Ekim Cuma günü Pamukkale Spor Oyunları’nın açılış etkinlikleri kapsamında spor programı sunucularından genç isim Merve Toy’un katılımıyla kortej yürüyüşü sonrasında Forum Çamlık AVM’de “Topuklu Ayakkabılar Yarışması” düzenlenecek. Ayrıca aynı yerde minikler unutulmadı ve 5-12 yaş miniklerin katılımı ile Minik Ayaklar Yarışı gerçekleştirilecek. 28 Ekim Cumartesi saat 11.00’de başlayacak olan Şehir İçi Bisiklet Turu’nun da toplamda 6.7 km olacak. Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı, Demokrasi Meydanı, Çamlık Bulvarı, Lise Caddesi, 15 Temmuz Şehitler Meydanı, İstiklal Caddesi, Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı güzergâhında gerçekleşecek olan Pamukkale Şehir İçi Bisiklet Turu’na pedal çevirmeyi seven tüm bisiklet tutkunları bekleniyor.

Spor dünyasının dikkatini bir anda Pamukkale’ye çevrilmesine sağlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Spor Oyunları kapsamında 3x3 Basketbol Turnuvası, Karate Turnuvası, Kick Boks Turnuvası, Masa Tenisi Turnuvaları’nın gerçekleşeceğini söyledi.

Kick Boks Turnuvası dahilinde Milli Boksör Adem Kılıççı ile Mücahit Kulak’ın özel gösteri maçının da olacağını da belirterek, 28 Ekim Cumartesi Saat 15.00’te Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’nda gerçekleşecek olan gösteri maçına tüm boks severleri davet etti. Dünya Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Milli Karateci Serap Özçelik’in Pamukkale Spor Oyunları’nda olacağını söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Sporun her dalında etkinliklerimiz olacak. Etkinliklerimize alanında başarılara imza atmış sporcularımızda bizlerle birlikte olacak. Bunlardan birisi de Dünya Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Milli Karateci Serap Özçelik olacak” dedi.

Bu arada genç tiyatro oyuncusu Cem Yiğit Üzümoğlu, 3 gün sürecek etkinliklerde Pamukkale’de olacak. Pamukkale Spor Oyunları’na hem izleyici hem de spor oyunlarına katılımcı olarak Pamukkale’ye gelecek genç tiyatrocu Cem Yiğit Üzümoğlu, dikkat çeken isimlerden biri olacak.

Kaynak: İHA