Çeşme Belediyespor Yeni Sezondan İddialı

Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, bu sezon iyi bir takım kurduklarını belirterek, "İyi takım olduk, bu sene mutlu sona ulaşacağız" dedi.

Süper Amatör Lig Beyaz Grupta mücadele eden Çeşme Belediyespor ile ilgili konuşan Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, iyi bir takım kurduklarına inandıklarını vurguladı. Takıma güvendiğini ifade eden Gün, oynanan futboldan da keyif aldıklarını söyledi.

Gün, "Son aldığımız takviyelerle daha bir takım olduk. Hep söylediğim gibi, futbolun sonucundan çok temaşa tarafına önem veriyorum. Elbette galip gelmek güzel. İnanıyorum ki galibiyet serileri devam edecek. Ben takımımıza güveniyorum. Son oynadığımız maçtaki güzel futboldan, benim kadar taraftarımız da mutlu oldu. Çok gol pozisyonu bulduk. Aslında çok daha farklı sonuç alabilirdik. Ama oynanan futbol çok güzeldi. Gerçekten futbolun gerektirdiği bütün verkaçlar, bindirmeler, ortalar ile keyifle izlenen bir futbol ortaya çıktı. Futbolcularımız arasında arkadaşlıklar gelişmeye başladı.

İyi takım olduk. Daha da iyi olacağız. Kolay değil, dışarıdan 8-10 futbolcu alıyorsun. Birbirlerini tanıma süreci var. Bizleri ve taraftarı yeni tanıyorlar. Zaman içerisinde daha iyi olacağımıza inanıyorum. Umuyorum ki, bu sene mutlu sona ulaşacağız" diye konuştu.



"Grubumuzda iddialı takımlar var"

Lig sonuna kadar daha heyecanlı ve stresli maçlar olacağına dikkat çeken Kulüp Başkanı Gün, "Grubumuzda iddialı takımlar var. Böyle olması futbol açısından daha güzel. Bir iki takımın çok çok iyi olup da diğerlerinin vasatın altında olması, futbol açısından pek keyif vermez. Önde giden kolay kolay tutulmaz. Grubun yaklaşık yarısı, birbirini yenebilecek durumda. Aşağıda gibi görünenler bile sürpriz yapabilecek durumda. Bu da hem heyecan açısından, hem futbolun güzelliği açısından oldukça olumlu" diye belirtti.



"Takım istenilen noktada değil"

Öte yandan Çeşme Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Malik Gençalp de, ligin üçüncü haftasının sonunda bir değerlendirme yaptı. Takımının henüz istenilen noktayı gelmediğini ifade eden Gençalp, "Takımımıza 8-10 tane yeni futbolcu katıldı.

Takımdaki uyumu sağlamak oldukça zaman alıyor; ama her maçta, hem skor olarak, hem de oyun kalitesi olarak üzerine koyarak gidiyoruz. Çok kaliteli ve iyi bir ekibimiz var. Birbirlerine, hem oyun içinde, hem oyun dışında saygılı olan bir ekibimiz var. Sezon başında söylemiştim; ’Bu takımı izlemeye devam edin’ diye. Bu sözümün arkasındayım" şeklinde konuştu.

Çeşme Belediyespor’un tüm Çeşmelilerin takımı olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Gençalp ise "Kişilerin nereden geldiği, nereye gittiği çok önemli değil. Biz bu takımı sevdiğimiz için takımın başındayız. Bu takıma bir şeyler kazandırmak için başındayız. Herkesin bunu böyle algılamasını istiyorum. Dışarıdan gelen oyuncu da, içeriden gelen oyuncu da hepsi bizim için birdir. Hiç kimse için ayırım yapmıyoruz, yapmayacağız da" diye aktardı.

Üçüncü haftada Çeşme de Alaçatı da galip geldi

Süper Amatör Lig Beyaz Grupta mücadele eden Çeşme Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Balçova Belediye Termalspor’u 4-1 yenerken, Alaçatıspor da deplasmanda karşılaştığı Menderes Bld. Eğt. Kül. Spor’u 1-0 yendi. Çeşme Belediyespor, üçüncü haftada elde ettiği galibiyetle, aynı puanı paylaştığı İzmirspor ve Bayındırspor’un ardından 10 puanla üçüncü sırada, Alaçatıspor ise 7 puanla yedinci sırada yerini aldı.

Çeşme Belediyespor, ligin dördüncü haftasında, 28 Ekim Cumartesi günü, saat 15.00’de, Güzelbahçe Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Alaçatıspor ise aynı gün ve saatte Narlıdere Belediyespor’u Alaçatı sahasında ağırlayacak.

Kaynak: İHA