Altay-Sakaryaspor Maçına Doğru

Sakaryaspor'u haftasonu evi̇nde konuk edecek Altay kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu, "Sakaryaspor taraftarını güzel İzmirimizde büyük Altay'a yakışacak misafirperverlikle ağırlamaktan mutluluk duyacağız." dedi.

Ekmekçioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Sakarya yerel basınında Sakaryaspor taraftarlarının maça alınmayacağına dair çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi:

Emniyet güçlerinin Sakaryaspor taraftarlarının gelmemesi için yaptığı telkinlere karşı durup müsabakaya gelmeleri yönünde görüş belirttiklerini bildiren Ekmekçioğlu, şunları kaydetti:

"Bu bağlamda Sakaryaspor taraftarlarının gelmesi için kararımızı da Sakaryaspor yönetimine geçtiğimiz günlerde bildirdik. Yalan haber yapan basın kuruluşlarına hukuki işlem başlatacağız. Unutulmamalıdır ki büyük Altayımızın ne bir takımın İzmir'e gelmesinde, ne de bizlerin cennet vatanımızın herhangi noktasına gitmesinde asla tereddütü olmamıştır. Sakaryaspor taraftarını Güzel İzmirimizde Büyük Altay'a yakışacak misafirperverlik ile ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Sosyal medyada konu ile alakalı asılsız ve yalan yorumlar yapan 3-5 kişiyi kınıyor, bu arkadaşları da yönetim olarak maça davet ediyoruz."

Kaynak: AA