ADÜ'de Futbolda İstikrar Konuşuldu

Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından düzenlenen ve Altınordu Spor Kulübü Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu’nun deneyimlerini paylaştığı “Futbolda İstikrar” adlı konferans Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleşti.

Moderatörlüğünü BESYO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Reşat Kartal’ın yaptığı konferansa, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Altınordu Spor Kulübü Mentörü Prof. Dr. Birol Doğan, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Güreş, BESYO öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

“Futbolda İstikrar” konulu konferans için davet edilen Altınordu Spor Kulübü Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, BESYO öğretim elemanları ve öğrencileri, Aydınlı antrenör ve yöneticiler tarafından ilgiyle izlendi. Yoğun katılımla gerçekleşen konferansta, Türkiye’nin en istikrarlı kulüplerinden biri olan Altınordu Spor Kulübü yapılanmasını anlatan Eroğlu, ADÜ Futbol Takımı’nın Türkiye Şampiyonluğunu kutlayarak, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında takıma başarılar diledi.

Kaynak: İHA