Zağnosspor'dan Taraftara Çağrı

Hentbol Kadınlar Süper Lig'de yarın sahasında Ardeşen Gençlik'u konuk edecek olan Zağnosspor, taraftarlarına salonu doldurmaları ve takımlarını desteklemeleri çağrısı yaptı.

Zağnosspor Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Dokuz, yaptığı açıklamada, Ardeşen Gençlik maçının sezonun önemli maçlarından olduğunu belirtti.

Ligin iki güçlü ekibinin karşı karşıya geleceğini dile getiren Dokuz, "Bu tür maçların puan telafisi kolay olmuyor. 2 puan değil de 4 puanlık maç diyebiliriz. Mücadeleyi maçın son düdüğüne kadar en iyi seviyede sürdürenin kazanacağı bir maç olacaktır. Eksik oyuncumuzun olmaması bizim için iyi. Takımımıza güveniyoruz." dedi.

- Ücretsiz izlenebilecek

Dokuz, Trabzon ve Rize'nin kardeş şehir olduklarına da işaret ederek, şunları kaydetti:

"Derbi olarak adlandırılan bir maç, ancak Trabzon ve Rize her zaman dostluğuyla ön plana çıkmış şehirlerdir. Bizler yine örnek olacağız ve dostluk, kardeşlik içerisinde maçı tamamlayacağız. Taraftarlarımızdan bu maçta salonu doldurmalarını istiyoruz. Yarın 17.00'de başlayacak olan karşılaşma ücretsizdir ve herhangi bir bilet, giriş kartı gibi talebimiz de yoktur. Herkesi hentbol izlemeye davet ediyoruz."

Kaynak: AA