Diyarbakır, Milli Yıldız Adaylarını Arıyor

Diyarbakır’da 2004 doğumlu çocuklar arasında milli takım futbolcu seçmeleri yapıldı. Katılımın yüksek olduğu çalışmaları yöneten Milli Takımlar Bölge Teknik Sorumlusu Budakın, “Diyarbakır’da her zaman için milli takımlara gidebilecek potansiyel ve yeteneğe sahip gençlerimiz var” dedi.

Diyarbakır’da milli takım futbolcu seçmeleri heyecanı yaşandı. Beyaz Tebeşir Vali Ahmet Cemil Serhadlı tesislerinde yapılan seçmelere, bölgedeki kulüplerin alt yapısında yer alan çocuklar katıldı.

Katılımın yüksek olduğu çalışmaları yöneten Milli Takımlar Bölge Teknik Sorumlusu Budakın’a antrenörler Faruk Türk, Nevzat Türker ve Kayhan Sümbül de yardımcı oldu. Birbirinden yetenekli çocuklar arasında elit olanlar seçilerek il karması oluşturulacak.

“Buradan yıldızlar çıkacak”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlar Bölge Teknik Sorumlusu Budakın, Diyarbakır’da her zaman için milli takımlara gidebilecek potansiyel ve yeteneğe sahip gençler olduğunu söyledi.

Budakın, “Son dönemlerde bir çok oyuncumuz milli takımlara ve karmalara gitti. Birçoğu da üst lig kulüplerine transfer oldu. 2004 doğumlular arasındaki seçmelere de katılım beklediğimiz gibi iyi oldu. Bu çocuklar arasında inşallah geleceğin yıldızları çıkacak” dedi.

Kaynak: İHA