Hentbol Süper Ligi

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor, milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirmek istiyor.

Ligde geride kalan haftalarda bir galibiyet, bir beraberlik ve üç yenilgi alan Erzurum temsilcisi, ligin beşinci haftasında ağırladığı İstanbul temsilcisi Beykoz Belediyespor ile 31-31 berabere kalmasının ardından çalışmalarına milli maç arasında da devam ediyor.

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar, yaptığı açıklamada, sezona iyi başlayamadıklarını belirterek, sporseverlerin verilen milli maç arasının ardından farklı bir Termalspor izleyeceklerini söyledi.

Gülakar, Erzurum ve Doğu Anadolu'yu 4 yıldır ligde profesyonelce temsil ettiklerini ifade ederek, "Her geçen yıl başarı grafiğini yükselten bir ekibiz. İyi bir ekip olmamıza rağmen uyum problemi ve şanssız yenilgiler nedeniyle bu yıl istediğimiz başlangıcı yapamadık. Yaklaşık 15 günlük milli maç arası önemli bir avantaj oldu. Ekip olarak çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüp aradan sonra seri galibiyetlerle takımımızı adeta şaha kaldıracağız." ifadelerini kullandı.

Sezon başında iyi transferler yaptıklarını anımsatan Gülakar, iyi bir takım ve teknik ekibe sahip olduklarını, eksik olan uyum sorununu en kısa sürede aşarak başarı grafiğini yakalayacaklarını sözlerine ekledi.

Aziziye Belediyesi Termalspor, milli maç arasından sonra 4 Kasım'da deplasmanda Adıyaman Belediyespor ile karşılaşacak.

Kaynak: AA