'File'nin Ayvalıklı Sultanları' Son Anda Yıkıldı Açıklaması 2-3.

Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’nin voleybol 2. Lig’deki temsilcisi Ayvalıkgücü Belediyespor Bayan Voleybol Takımı lig maçında Işıkspor’a 2-3 mağlup oldu.

Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü’ne ait Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmada her iki takımın sporcuları arasından son derece çekişmeli geçen maçı; Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Özay Dörttepe ve Ayvalıkgücü Belediyespor’un Voleybol Takımı Sorumluları da tribünden izledi.

Kırmızı-beyazlı taraftarların da tribünden maç süresince destekledikleri File’nin Ayvalıklı Sultanları son sette rakibine kaptırdığı puanlarla karşılaşmadan 2-3 mağlup oldu.

Karşılaşmanın sonrasında muhabirimizin sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Rahmi Gençer, iyi oynadıkları maçta sahadan yenik ayrılmalarından duyduğu üzüntüyü ifade ederek, kırmızı-beyazlı sporcuların önümüzdeki haftalarda elde edecekleri başarılarla bu mağlubiyeti unutturacaklarını belirtti.

Kaynak: İHA