Ultraslan lideri o kareografiyi anlattı

Galatasaray taraftarının Fenerbahçe maçına hazırladığı 'Ayağa kalk' kareografisi gündem oldu.

Ultraslan lideri o kareografiyi anlattı
Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, evinde ezeli rakibi Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma öncesi sarı-kırmızılı taraftarların hazırladığı ünlü film karakteri Rocky Balboa'nın kullanıldığı görsellerin iki yanında yer alan, 'Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor. Ayağa Kalk' yazısı tartışmalara neden oldu.

Sosyal medyada bir anda gündem olan kareografide FETÖ'ye mesaj mı verildi? sorusu akıllara takıldı.

Ultraslan lideri o kareografiyi anlattı

FETÖ TERÖRİST BAŞI GÜLEN'İN SÖZLERİ


İddiayı ise Fenerbahçe taraftar grubuna ait bir hesap ortaya attı. 

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Pensilvanya Eyaleti'nde yaşayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in 'Ayağa kalk Sakarya' ifadelerini kullandığını hatırlatan hesap şu paylaşımlarda bulundu.



Ultraslan lideri o kareografiyi anlattı

BU PANKART BURSA'DA AÇILMIŞTI

Beyaz Futbol'a bağlanan Galatasaray tribünün lideri Sebahattin Şirin 'Bir kaç senedir kulübmüzün üzerinde kara bulutlar dolaşıyordu. Geçen sene Bursa'da bir pankart açılmıştı. Bu pankart sosyal medyada çok dolaştı. Biz de kareografileri hangi maçta yapıyoruz, büyük maçlarda. Onun içinde bu maça denk geldi.' diye konuştu.

'G.SARAY BUNU AÇIKLASIN! BU KOREOGRAFİ KİME HİZMET EDİYOR?'

Usta yorumcu Ahmet Çakar da tartışmalara katıldı ve çarpıcı yorumlarda bulundu. Çakar şöyle konuştu:

Buradan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'e ve Ultraaslan grubu başkanı Sebahattin Şirin'e, vatan adına, millet adına, bir spor adamı olarak Türkiye'nin içinde bulunduğu durumda net bir şey soracağım. Bayram değil seyran değil Galatasaray lider şu anda en yakın rakibi ne 6 puan fark atmış. Kazansaydı Fenerbahçe'ye 11 puan fark atacaktı. Hangi akla hizmet demode 40 yıl öncesinde kalmış Rocky'nin heykeliyle 'ayağa kalk' diye neden koreografi yapıyorsunuz. Galatasaray yönetimi bunu açıklamalı. Şu anda Galatasaray'ın ayağa kalkacak bir durumu yok. G.Saray ayağa kalkmış gidiyor.

.