Ahlat Spor Lige 3 Puanla Başladı

Bitlis Amatör Futbol Liginde mücadele eden Ahlat Spor, ilk maçını farklı bir skorla kazanarak lige 3 puanla başladı.

Ahlat Şehir Stadyumunda Tatvan Spor’u konuk eden Ahlat Spor, başlama düdüğüyle birlikte maça hızlı bir şekilde başladı.

Sık sık bulduğu pozisyonlarla izleyenlere heyecanlı anlar yaşatan Ahlat Spor, karşılaşmanın ilk yarısını Onur Balcı’nın golleriyle 2-0 önde bitirdi.

Maçın ikinci devresinde de oyun disiplinini bozmayarak devam eden Ahlat Spor, maçtaki hakimiyetini korudu. İkinci devrede de Onur Balcı’nın attığı gollerle farkı 4’e çıkaran Ahlat Spor, ligin ilk maçını 4-1’lik farklı skorla kazandı.

Oldukça güzel geçen maçı orta hakem Çağrı Akçınar, yan hakemler Kübra İnak ve Volkan Boz yönetti.

Maçın ardından kısa bir açıklama yapan Ahlat Spor Kulüp Başkanı Kaya Atılgan, iyi bir futbol sergileyerek lige 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Her şeyden önce oldukça güzel mücadele veren iki takımın oyuncularını da kutluyorum. Bu sezon için oldukça iddialı olduğumuzu ilk maçımızda göstermiş olduk. Gerçekten büyük emekler verdik. Takımımızın moral ve motivasyonu da oldukça yüksek. İnşallah bu sezon Bölgesel Amatör Lige çıkmayı hedefliyoruz. Tek eksiğimiz yeterince taraftar desteğimizin olmayışıdır. İnşallah çok daha güzel maçlara imza atacağız. Tekrar takımımı ve bizi yalnız bırakmayan ilçe halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA