Yenimahalle, Rövanş İçin Parkeye Çıkıyor

Kadın hentbolunun yükselen değeri Yenimahalle Belediyespor, Ankara’da EHF Kupası 2. tur rövanş mücadelesine çıkıyor. Romanya temsilcisi Zalau ile deplasmanda oynadığı ilk maçtan 26-21 mağlup ayrılan temsilci, evinde 3. tura geçmek için ter dökecek.

Kritik mücadele öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Serdar Eler, Avrupa’da sınıf atlamak istediklerini belirtti.

Eler, "Oynadığımız ilk karşılaşmada takım olarak iyi performans göstermemize rağmen, hakem hataları nedeniyle rakibimize boyun eğdik. Evimizde oynayacağımız karşılaşmada rakibimizi saf dışı bırakarak, 3. tura adımızı yazdıracağımıza inanıyorum. Türkiye’de yaşadığımız başarıları Avrupa’ya yansıtarak, hentbolda sınıf atlamak istiyoruz" dedi.

Takım motivasyonunun üst seviyede olduğuna da değinen Eler, "Moral ve motivasyonumuz üst seviyede, hazırlıklarımızı tamamladık ve tamamen maça odaklanmış durumdayız. Oyuncularıma güvenim tam. Seyircimizle bütünleşip, sahadan galip ayrılarak bayrağımızı Avrupa’da dalgalandırmaya devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.



6 gol fark turu getirecek

İlk maçta Rumen temsilcisine 5 gol farkla yenilen Yenimahalle, turu geçmek için rakibini en az gol 6 farkla yenmek zorunda.

22 Ekim Pazar günü oynanacak mücadele saat 17.00’de başlayacak. THF Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı Boşnak hakemler, Aleksandar Jovic ve Nedim Arnautovic yönetecek. Maç öncesi hazırlıklarını tamamlayan Yenimahalle’de, Sabiha dışında sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Kaynak: İHA