TB2L Temsilcisi Bilecik Belediye Spor Yarın Taraftar Önünde İlk Maçına Çıkıyor

Bilecik Belediyespor 13 takımlı Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) A grubunda 2017-2018 sezonunun 2’inci maçında kendi seyircisi önünde oynayacak.

Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yarın saat 15.00’de karışılacağı İzmir temsilcisi Bornova Spor maçı öncesi Bilecik Belediye Basketbol Takımı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Antrenman sonrası bir açıklama yapan Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Yardımcı Antrenörü Cemal Uysal, “Bu hafta Pazar günü gerçekleştirilecek olan karşılaşma için bütün taraftarlarımızı bizlere destek için bekliyoruz’’ dedi.

“Bütün taraftarlarımızı bizlere destek için salonlara bekliyoruz”

Yardımcı Antrenör Uysal, karşılaşma için yaptığı açıklamada taraftarların desteğine dikkat çekerek, “Geçtiğimiz hafta Türkiye Basketbol 2. Ligine başlangıç olarak, Denizli deplasmanına gittik. Burada, sezona iyi hazırlanmış ve ligin önemli ekiplerinden olan Yüksek Çıta Koleji ile karşılaştık. Güzel bir maç oldu. Bizim ilk maçımız oldu. İyi bir oyuna başladık. Bu hafta da yine güçlü bir ekip olan İzmir Bornova ile oynayacağız. Bu Pazar günü saat: 15.00’te karşılaşacağız. Bütün basketbol severleri ve taraftarlarımızı bizlere destek için bekliyoruz. Taraftarımızın güzel bir maç izleyeceklerine inanıyoruz. Bizler bugüne kadar çalıştık ve hazırlandık. Elimizden geldiğince iyi bir oyun oynamaya çalışıyoruz ve basketbolu ilimize sevdirmeye çalışıyoruz. Taraftarımızı da sahalara bekliyoruz. Maça gelmek isteyen taraftarlarımız için Bilecik Belediyesi tarafından Kültür Sitesi üzerinden saat 14.00 itibariyle araçlar kaldırılacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA