İşitme Engelliler Milli Futbol Takımı, Karaloğlu'nu Ziyaret Etti

Türkiye İşitme Engelliler Milli Futbol takımı, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Antalya Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Karaloğlu, İngiltere'yle oynayacağı maçın hazırlık çalışmaları için Antalya'da bulunan Türkiye İşitme Engelliler Milli Futbol takımı oyuncularını kabul etti.

Takım, Avrupa şampiyonası grup elemelerinde İngiltere'yle 29 Ekim'de Antalya'da oynayacağı maçta seyirci desteği istedi.

Milli takımın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Karaloğlu, milli takımların olimpiyatlarda, Avrupa ve dünya şampiyonalarında ülkeyi temsil etmesi ve başarı getirmesinin çok gurur verici olduğunu belirtti.

Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu olan İşitme Engelli Futbol Milli Takımını gönülden tebrik ettiğini ve başarılar dilediğini söyleyen Karaloğlu, "29 Ekim'de İngiltere ile oynayacakları maçta Cumhuriyet Bayramı coşkusuyla millilerin galibiyet getireceğine inanıyorum. İnşallah ücretsiz olarak giriş yapılacak bu maçta Antalyalı vatandaşlarımız da 33.000 kişilik Antalya Stadyumumuzu doldurarak, bu coşkuya ortak olacak. Ben de ilin valisi olarak sizin yanınızdayım." dedi.

Kaynak: AA