Kerem Demirbay'dan ilginç milli takım açıklaması!

Hoffenheim'da 2 golün asistini yapan Kerem Demirbay, Almanya Milli Takımı'nı seçmesi hakkında ilginç ifadeler kullandı.

Kerem Demirbay'dan ilginç milli takım açıklaması!
UEFA Avrupa Ligi'nde Başakşehir'i 3-1 mağlup eden Hoffenheim'da 2 golün asistini yapan Kerem Demirbay, Almanya Milli Takımı'nı seçmesi hakkında ilginç ifadeler kullandı.

Almanya Milli Takımı'nı seçen Hoffenheim'ın Türk asıllı futbolcusu Kerem Demirbay, milli takım tercihi hakkında açıklamalarda bulundu.

'ÇOK ZORLUKLAR GEÇİRDİM'

Hoffenheim'ın Başakşehir'i 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından konuşan Kerem Demirbay, 'Alman Milli Takımı'nı seçtim ama ben Türk'üm. Çok zorluklar geçirdim. Zamanı gelince konuşacağım. Dedikleri doğru değil.' ifadelerini kullandı.

Kerem Demirbay'dan ilginç milli takım açıklaması!

'BEŞİKTAŞ MAÇI VARMIŞ...'

Başakşehir karşısında aldıkları galibiyeti de değerlendiren Demirbay, 'Başakşehir'in böyle bir kadroyla çıkacağını tahmin etmiyordum. Beşiktaş'a karşı ciddi maçları varmış, ondan sanırım.' şeklinde konuştu.

Kerem Demirbay'dan ilginç milli takım açıklaması!

FATİH TERİM KEREM DEMİRBAY HAKKINDA NE DEMİŞTİ?

Dönemin Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 'TFF randevusunu almıştı, Bugün sabah müracaat edecekti. Oraya kadar her şey alınmıştı. Joachim Löw'ün ve Almanya Milli Takımı'nın Türk asıllı oyuncuları beğenmesi, milli takımlara katma isteği bizi mutlu ediyor ancak Kerem konusunda 1,5 senedir çok hızlı bir ilişki ağı var. Yardımcı hocalarımız kendisiyle, ailesiyle görüştü. En son benimle görüşmek istedi ve görüştüm. Kerem'in Türk Milli Takımı'nda oynamak istediği konusunda FIFA'ya gönderilecek ıslak imzalı yazısı 2 gün önce bize ulaştı' diye konuştu.